Facebook ubacuje Liste kao novi dodatak statusima

Nekoć jednostavna opcija pisanja statusa, koja se sastojala isključivo od nekoliko tekstualnih rečenica u kojima je bio cilj u kratko opisati kako se trenutno osjećati, postaje sve složenija, a najnoviji dodatak tome su Liste.

Riječ je o još jednom velikom dodatku statusima (nakon bojanja teksta i pozadine) koji potiče korisnike na dijeljenje detaljnijih osobnih informacija. Kao što joj samo ime kaže, značajka vam omogućuje da popišete listu bilo čega što vam padne na pamet – novogodišnjih odluka, To-Do stvari, poslovnih ideja i dr.

Korisnici će moći stvoriti vlastitu listu s obojanom pozadinom i ukrasiti ju prikladnim emojijima. Kako bi to moglo izgledati pokazuje slika:

Obični statusi više nisu tako “obični” s obzirom da ih možete proširiti Anketama, Osjećajima i aktivnostima, Slikama i videima, Check-inovima, GIF-ovima, a sada i Listama. Sve je to dio Facebookovog nastojanja da ovu društvenu mrežu vrati u poziciju gdje je nekad bila – korisnici su dijelili osobne informacije, a manje “lajkali” sadržaje “trećih strana”.

Značajka još nije dostupna korisnicima na globlanoj razini, ali od danas počinje njeno postupno ubacivanje u korisničke aplikacije.

Izvor: TechCrunch

 

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook