Googleov Toontastic 3D omogućuje djeci (i odraslima) stvaranje crtića

Novi Googleov alat obećava sate zabave za djecu, uz pomoć besplatnog alata za 3D animacije

Prije nekoliko godina, Google je kupio Launch Toys, tvrtku koja stoji iza Toontastica, aplikacije koja omogućuje djeci jednostavno stvaranje crtića. Aplikacija je nedavno dobila veliki update i sada postoji u 3D verziji.

Toontastic 3D je odlična aplikacija zato što olakšava djeci izražavanje njihovih ideja, bez potrebe za učenjem kompliciranih video softvera ili korištenja dosadnog PowerPointa.

U principu je vrlo jednostavan za korištenje: Vi odlučujete koliko će duga biti priča (s već predefiniranom kratkom pričom, klasičnom pričom i znanstvenom), odaberite pozadinu, a zatim odabrati likove koji će glumit u crtiću.

toontastic 3d crtić
Možete koristiti bilo koji crtež koji već postoji u aplikaciji ili možete nacrtati vlastite pozadine i likove, premda već napravljeni crteži imaju lijepu animaciju koju ne možete napraviti sami. Također imate opciju dodavanja vašeg lica na nekom od već nacrtanih likova.

Nakon toga, možete početi s animiranjem svojih likova, možete dodavati glasove i igrati se sa pozadinama kako bi ispričali svoju priču.

Google planira dodati puno više stvari koje će se moći koristiti tijekom vremena. Sve novosti će naravno dolaziti sa novim ažuriranjima. Također će nadodati još puno unaprijed napravljenih crtića (priča) kako bi djeci olakšali sami početak korištenja Toontastica. Ova aplikacija je jako dobra alternativa dosadnim pločama za crtanje, a sigurno će se naći i nekoliko odraslih osoba koji će se zabaviti sa Toontasticom.

Aplikacija je dostupna na Google Play Store i iOS App Store i potpuno je besplatna.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook