Instagram sada pokazuje kada ste posljednji put bili aktivni na mreži

Instagram sada počinje prikazivati ​​korisnicima kada su njihovi prijatelji na mreži ili kada su posljednji put bili aktivni na mreži. U nastavku pročitajte kako će to funkcionirati i kako isključiti značajku u postavkama.

WhatsApp i Facebook Messenger također imaju sličnu značajku, a Instagram, koji je u vlasništvu Facebooka, je sljedeći na redu. Međutim, korisnici će imati mogućnost isključivanja značajke u postavkama.

Nova opcija pod nazivom Show Activity Status je po defaultu uključena.

Da odmah razjasnimo, neće svi vaši followeri moći vidjeti čim se nađete na Instagramu. No, prijatelji i followeri s kojima ste razmijenili izravne poruke, moći će vidjeti vaš aktivni status i obrnuto. Ako ste aktivni na Instagramu u određenom trenutku, ti prijatelji s kojima imate izravne poruke vidjet će “Active Now” pored vašeg imena.

Ipak, Instagram daje korisnicima mogućnost isključivanja ove značajke. Imajte na umu da ako isključite opciju, onda ni vi nećete moći vidjeti status drugih osoba, odnosno kada su posljednji put koristile Instagram.

Kako bi isključili ovo opciju pristupite postavkama u aplikaciji i pronađite “Show activity status”. Isključite ovo i vaši followeri i prijatelji više neće moći vidjeti vaš aktivni status.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook