Instagram uvodi tekstualne Stories

Instagram u posljednje vrijeme često ažurira svoje značajke, i to opet nadopunjuje Stories s novim zanimljivim stvarima.

Instagram aplikacija uvela je mogućnost dijeljenja tekstualnih Stories-a umjesto onih sa slikama i videom. Sad je moguće podjeliti Stories samo sa tekstom, što ranije nije bio slučaj.

Kada otvorite fotoaparat, ispod gumba za snimanje vidjet ćete “Type”. Dodirnite “Type” i napišite sve što vam se svidi – vaši omiljeni tekstovi, nekakva misao ili slučajna ideja – i igrajte se s različitim stilovima kako biste promijenili izgled i dojam. Zatim možete odabrati različite pozadinske boje, označiti riječi i fraze ili dodati pozadinsku fotografiju. Na raspolaganju su vam za sada četiri stila: ModernNeonTypewriter i Strong.

Također možete koristiti nove stilove prilikom dodavanja teksta na fotografiju ili videozapis. I, kao i sve ostalo što dijelite s pričama, nestat će iz aplikacije nakon 24 sata.

Dijeljenje Instagram Stories-a samo sa slovima dostupno je i kod nas. Ideje kako najbolje iskoristiti novi “Type Mode” pronađite na Instagram blogu.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook