JOŠ JEDAN PERSPEKTIVNI HRVATSKI PROJEKT Noyrem – platforma za dodavanje i pronalazak događaja u svom gradu, okolici i drugim mjestima

Projekt za pronalazak i stvaranje evenata proizišao iz riječke studentske radionice

Noyrem je nova mrežna platforma na kojoj korisnici mogu istražiti događanja u svom gradu, okolici i drugim mjestima ili napraviti neki svoj događaj. Projekt je krenuo prije samo nekoliko dana, a nakon pregleda njegove funkcionalnosti na desktop i mobilnoj web stranici zaključili smo da se radi o još jednom prerspektivnom hrvatskom projektu koji bi lako mogao pronaći svoje mjesto na online sceni.

Na koji način radi i koje su mogućnosti?

Pronalaženje događaja na Noyremu vrlo je jednostavno: odabirom lokacije događaji se prikazuju na interaktivnoj karti. Svi korisnici mogu vidjeti događaje, a korisnici koji su prijavljeni sa svojim Facebook profilima mogu jednostavnim koracima i potpuno besplatno stvarati nove događaje poput koncerata, festivala, sportskih događaja i drugih vrsta događaja. Uz događaje korisnici također mogu izraditi i nekretnine, kao što su apartmani i ugostiteljski objekti.

Događaji se mogu pretražiti po tipu događaja i odabranom vremenskom intervalu, također se može odabrati opcija da se prikazuju svi budući događaji na određenoj lokaciji. Događaji se, osim na karti, prikazuju i na listi ispod karte gdje se mogu pretražiti po nazivu.

Gdje je dostupan?

Noyrem je prilagođen za rad kako na stolnim i prijenosnim računalima, tako i na mobilnim uređajima. U skoroj budućnosti dolazi i Android aplikacija koja će omogućiti brži pristup na mobilnim uređajima, a do tada platformu možete koristiti na službenoj web stranici koju možete pronaći OVDJE.

Tko je zaslužan?

Ideju platforme, koja pruža informacije o događajima, osmislio je Josip Bugarija, student Veleučilišta u Rijeci krajem 2015. godine.

“Ova nova mrežna platforma rezultat je rada i truda riječkih studenata koji su 13. srpnja, nakon godine dana rada, pustili Noyrem u uporabu. Trenutno se na stranici nalazi preko 150 događaja diljem Hrvatske, a broj korisnika je već sad preko 150″, poručio je Josip čitateljima itrendova.

Zaključak

Isprobali smo servis i moramo priznati da smo oduševljeni. Radi brzo, a najviše nam se sviđa jednostavnost korištenja i jednostavan i oku ugodan dizajn. Pored toga, smatramo da je danas malo servisa za pregled evenata na jednom mjestu, pogotovo ako želite gledati malo šire područje, a ne samo svoj grad.

Prijavite se i podijelite svoj događaj, a ako tražite samo zabavu – u par klikova ste riješili problem.

 

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook