Pokemon Go igrica proširena velikim updejtom

Preko 80 novih Pokemona i još štošta u novom updejtu

“The Pokemon Go” tim je danas na svojoj službenoj stranici najavio brojne izmjene koje su pripremili za sve ljubitelje ove popularne igrice. Chikorita, Cyndaquil, Totodile će biti samo neki od novih “lovina”, a sve ostale promjene izlažemo kratko u nastavku.

Novosti

Novi Pokemoni: preko 80 novih Pokemona će biti ubačeno u novu verziju igrice, a upoznali smo ih u Johto regiji iz Pokemon Gold i Pokemon Silver video igrica.

Nove evolucije: nove mogućnosti evoluiranja Pokemona. Stvorenja otkrivena u Kanto regiji će uskoro moći evoluirati u one koji nastanjuju Johto regiju. Potrebno će biti potražiti iteme za evoluiranje u PokeStopu.

Novi GamePlay prilikom susreta s Pokemonom: Pokemon će drukčije reagirati prilikom susreta i pokušaja hvatanja te ćete novim dodacima moći birati bobice i Pokemon loptice direktno iz zaslona koji se otvara prilikom hvatanja.

Nanab i Pinap Berries: Pokemoni vole jesti bobice, a vi ćete imati mogućnost dobivanja dviju novih bobica okretom PokeDisca u PokeStopu- Nanab Berries i Pinap Berries. Ako Pokemonu date Nanab, usporit ćete ga i lakše uhvatiti. Pinap Berry će uduplati količinu slatkiša koje ćete dobiti ako vaš idući pokušaj hvatanja uspije.

Novi avatari i garderoba: nove mogućnosti prilikom uređenja avatara. Izgled ćete moći doraditi novih šeširima, majicama, hlačama i ostalim itemima.

 

To su svakako dobre vijesti za sve ljubitelje Pokemon Go igrice. Točan datum “izbacivanja” novih mogućnosti još nije poznat, no, očekuje se da će to biti u roku od tjedan dana.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook