Samsungov asistent Bixby nenamjerno predlaže da ga izbjegnete!

Samsung je modernim dizajnom Galxyja S8 digao svijet pametnih telefona na noge. Osim dizajna i još nekoliko značajki, predstavljen je i pametni asistent Bixby, koji je na kraju ispao jedna od najvećih slabosti ovogodišnjeg Samsungovog flagshipa.

Bixby je dobio i vlastitu fizičku tipku kako bi vam stalno bio pri ruci i uskočio u pomoć što je prije moguće. No, zadnja vijest vezana uz Samsungovog asistenta je pomalo smiješna, čak i nevjerojatna. Naime, korisnici Galaxy S8 su primjetili da je na popisu aplikacija koje Bixby predlaže jedna naziva bxActions, a ista je dizajnirana s ciljem onesposobljavanja Bixbyjeve fizičke tipke, odnosno preusmjeravanja na druge alternative kao što su Google Now ili Google Assistent.

Kako se može desiti da Bixby predlaže aplikaciju za “samouništenje”? Pa, jedino razumno objašnjenje je to da su brojni korisinici S8-ice nahrilili na bxActions aplikaciju u tolikoj mjeri da je Bixby bio “prisiljen” istu staviti na popis prijedloga.

Iz Samsunga, na njihovu žalost, još nisu reagirali i blokirali sve takve aplikacije. Prije 9 tjedana smo dobili vijest da Samsung radi na blokiranju aplikacija koje imaju za cilj “premapiranje” Bixbyja drugim aplikacijama, a koje su počele izlaziti na Google Play. Izgleda da se taj trend nastavio i da je jadni Bixby potpuno pao pod negativan utjecaj tih aplikacija.

Pročitajte još:  Samsung je i službeno potvrdio glasovnog asistenta Bixby, prvo dolazi na Galaxy S8

iTRENDOVI RECENZIJA Samsung Galaxy S8 – skoro pa savršen!

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook