Viber idući tjedan uvodi “tajne razgovore”

Nova značajka za potpunu privatnost razgovora

U moru novih opcija koje nam svakodnevno priređuju društvene mreže i chat aplikacije, izdvajamo jednu koje nam je pripremio Viber i to za preko 800 milijuna svojih korisnika diljem svijeta – tajni razgovori.

Popularna aplikacija za razmjenu poruka pripremila je ovaj novitet u svrhu povećanja sigurnosti i privatnosti svojih korisnika. Glavna karakteristika ovih razgovora je ta da se automatski brišu nakon određenog vremena. Svaki korisnik ima mogućnost postavljanja “timera” na te razgovore, ovisno o tome koliko želi da se razgovori zadržavaju na njegovom uređaju.

Ostale značajke tajnih razgovora

Osim te značajke, postoji ih još nekoliko. Poruka koja je poslana u ovaj razgovor se neće moći prosljeđivati u ostale razgovore, a ukoliko želite uzeti screenshot – sugovornici će o tome dobiti obavijest ukoliko koriste iOS, odnosno uopće ga nećete moći uzeti ukoliko koristite Android. Bilo kako bilo, ovi tajni razgovori su zaista tajni.

“Novi” razgovori su kodirani kao i svi ostali, a možete ih sakriti iza PIN koda ako želite.

Jako zanimljiva i korisna značajka ukoliko dogovarate nešto zaista privatno i dolazi nam slijedeći tjedan u novim verzijama Vibera.

Izvor: The Verge

 

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook