WhatsApp aktivirao značajku za brisanje poslanih poruka

WhatsApp je konačno dodao mogućnost brisanja neugodnih poruka koje ste zabunom poslali. Značajka će biti dostupna za Android, iOS i Windows Phone korisnike.

Unatoč ažuriranju aplikacije čini se da WhatsApp još uvijek nije objavio novu značajku za sve korisnike.

Isprobali smo najnoviju verziju aplikacije i još uvijek nismo u mogućnosti koristiti ovu funkcionalnost, ali s obzirom da je značajka već objavljena na službenoj stranici WhatsAppa, ne bi trebalo proći dugo vremena kada će ova odlična opcija biti dostupna svim korisnicima.

Nova funkcija će biti nazvana “Izbriši za sve” (eng. Delete for everyone) i bit će dostupna za grupne i individualne razgovore. Tvrtka kaže da će svi izbrisani tekstovi biti zamijenjeni s obavijesti “Ova poruka je izbrisana” (eng. This message was deleted).

Korisnici mogu slijediti ove korake kako bi provjerili je li im značajka “Brisanje za sve” dostupna:

  • Idite na WhatsApp i otvorite bilo koji razgovor.
  • Dodirnite i držite poruku koju želite izbrisati. Proširene opcije trebale bi se prikazivati ​​pri vrhu zaslona. Imajte na umu da možete po želji odabrati više od jedne poruke kako biste ih istodobno izbrisali.
  • Kada ste označili koje poruke želite izbrisati, dodirnite ikonu “thrash bin” i odaberite opciju “Izbriši za sve”.
  • Izbrisane poruke nestati će iz chata i centra za obavijesti.

WhatsApp insider WABetaInfo je dobio screenshotove nove funkcionalnosti:

Postoji nekoliko stvari koje biste trebali imati na umu kada koristite ovu značajku. WhatsApp upozorava da se poruke mogu opozvati u roku od sedam minuta nakon slanja. Nakon što taj vremenski limit prođe, nema načina da izbrišete poslane poruke.

Još jedno upozorenje je da, kako bi se uspješno opozvale poruke, i pošiljatelj i primatelj moraju koristiti najnoviju verziju WhatsApp aplikacije i imati omogućenu opciju “Izbriši za sve”.

Izvor: TNW

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook