WhatsApp za iPhone dobio YouTubeu podršku kako biste mogli izravno gledati videozapise u aplikaciji

WhatsAppova značajka za integraciju s YouTubeom konačno je dostupna za korisnike iPhonea. Aplikacija za razmjenu poruka već dugo planira donijeti YouTubeovu podršku svojim sučeljima za chat. Sada korisnici iPhonea imaju pristup novoj značajci koja korisnicima omogućuje pregled videozapisa izravno u chatu.

Da biste dobili novu značajku podrške za PiP (Slika u slici) usluge YouTube, korisnici trebaju preuzeti najnoviju verziju v2.18.11 WhatsApp aplikacije za iPhone iz App Store trgovine.

Da biste vidjeli videozapis usluge YouTube na usluzi WhatsApp, jednostavno trebate dijeliti ili primati svoj URL u chat i vidjet ćete u mjehuriću gumb za reprodukciju.

Uz novu YouTube podršku, korisnici iOS sustava sada mogu dodirnuti YouTube link kako bi otvorili YouTube videozapis u samoj aplikaciji. Dolazi s gumbima za reprodukciju / pauzu, zatvaranje i potpuni zaslon. Ranije, kada su korisnici kliknuli vezu, YouTubeu videozapis otvorio bi se u YouTube aplikaciji instaliranoj na pametnom telefonu. U međuvremenu, korisnici također imaju mogućnost povećanja i smanjenja veličine video mjehurića. Mjehurić se također može pomicati bilo gdje na zaslonu.

Treba napomenuti da se videozapis nastavlja reproducirati čak i nakon što korisnik izađe iz chata. Videozapis se nastavlja reproducirati čak i kada se korisnik prebaci u drugi chat.

Zanimljivo je da se YouTubeov balon pojavljuje samo kada korisnik primi videozapis. Dakle, ako korisnik dijeli videozapis s kontaktom, oni ga sami ne mogu gledati u aplikaciji.

Značajka je trenutno dostupna samo za aplikaciju WhatsApp za iOS. Još se nezna kada će korisnici Androida dobiti ovo ažuriranje.

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook