WhatsApp testira značajku koja omogućuje brisanje poslanih poruka

Slijedeći korake drugih aplikacija kao što su Telegram, WeChat i Viber, WhatsApp se približava uvođenju nove značajke “Delete for everyone”, koja vam omogućuje brisanje pogrešno poslanih poruka prije nego što ih vaš kontakt pročita.

WABetaInfo navodi da je tvrtka konačno počela testirati značajku na Android i iOS uređajima, iako smo najave testiranja ove značajke prenijeli još u veljači. U izvješću se navodi da server za opoziv radi i uspješno briše poruke koje ste zabunom poslali.

Ipak, korisnici i dalje neće imati pristup značajki i vjerojatno će morati pričekati da je Whatsapp službeno objavi.

Ono što je posebno čudno u vezi s tom značajkom je da će poruke koje ste obrisali također nestati iz centra za obavijesti.

Evo kako će izbrisane poruke izgledati ​​u obavijestima:

Glasine o nestabilnoj značajki počele su kružiti još prije nekoliko mjeseci po webu kada su korisnici počeli primjećivati znakove ove funkcionalnosti u Whatsappovom kodu.

Zapravo, “Delete for everyone” funkcija se već pojavila u kolovozu u inačici beta verzije Whatsappa za Windows Phone, što je prilično jaka indikacija da bi uskoro mogla izaći na Androidu i iOS-u. Nažalost, još uvijek nema informacija o tome kada će se to dogoditi, stoga još uvijek pazite što pišete u vašim porukama.

 

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember me Lost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook