WhatsApp uvodi novu značajku – dijelite svoj dan sa Statusom!

WhatsApp postaje nova društvena mreža?

Svi znamo da Facebook “gaji ljubav” prema Snapchat Stories-u, popularnoj značajci zbog koje je Snapchat i zasjao. Radi se o tome da možete postaviti niz slika i videa koji nestaju nakon 24 sata. Instagram, koji je u vlasništvu Facebooka, prošle je godine implementirao istu značajku pod nazivom Instagram Stories, a od nedavno i Messenger ima svoju vremensku crtu fotki i videa naziva “Messenger Day”.

Sada popularna značajka dolazi na još jednu Facebookovu aplikaciju – WhatsApp.

WhatsApp ima preko milijardu korisnika diljem svijeta, a sinoć su predstavili novu verziju koja uključuje “Status”. Dakle, korisnici će moći dijeliti nizove fotografija i videa koji će sa statusne linije nestati nakon jednog dana. Zvuči poznato?

Korisnici će moći dijeliti fotografije, videe, GIF-ovi i “nakrcati” ih sa emotikonima, tekstovima i crtežima direktno iz aplikacije. Sve se to dijeli sa kontaktima korisnika.

Nije čudo da je Facebook odlučio omastiti brk i na WhatsAppu, ipak su ga otkupili za 19 milijardi dolara, a pokazalo se da su Stories unosan dio društvenih mreža. Instagram je objavio kako Instagram Stories dnevno imaju oko 150 milijuna korisnika, a prošli mjesec najavili su kako će Stories početi prikazivati oglase.

Koristite li Snapchat ili svoj dan objavljujete na Instagramu? Ili po novome, na Messengeru?

Izvor: Cnet

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook