Youtube Go aplikacija sada i službena, ali i dalje ne radi ono što bi trebala

Dugonajavljivana Youtube Go aplikacija, namjenjena tržištima sa slabom internet konekcijom (ili visokim cijenama), postala je službena u 130 zemalja.

Vidjeli smo je u Indiji prošle godine, a stigla je s nekoliko zanimljivih značajki: download videa i njihovo gledanje offline, jednostavno slanje videa prijateljima, odabir kvalitete videa s jasnom naznakom o kojoj se količini MB radi (slabija, standardna i visoka kvaliteta) i dr.

Ono gdje bi se trebala najviše koristiti su situacije kada imate malo podatkovnog prometa, a uspjeli ste na kratko uhvatiti Wi-Fi. Upalite aplikaciju, skinete nekoliko videa, te ih kasnije normalno preslušavate bez potrebe za spajanjem na net. Nažalost, po našim trenutnim saznanjima, taj download nije moguć za većinu videa, uz napomenu da vlasnik videa nije dopustio njegovo skidanje. Nakon niza pokušaja i dalje nismo uspjeli pronaći niti jedan video koji ima opciju downloada. Možda ćete vi imati više sreće.

Službena verzija aplikacije (dostupna na Google Playu) i dalje nije dostupna u Hrvatskoj, ali je možete skinuti preko APKMirrora.

Izvor: TNW

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook