5 pametnih gadgeta za kućne ljubimce!

Jeste li znali da postoje gadgeti za Vaše kućne ljubimce? I to smart gadgeti?

Bilo je mnogo napredaka u proizvodima visoke tehnologije za vaše krznate članove obitelji. Pogledajte našu listu zanimljivih pametnih gadgeta, pa možda pronađete nešto zanimljivo i za vašeg kućnog ljubimca.

1. Kyon Tracker

Kyon tracker je najtanja pametna ogrlica za vašeg četveronošca, pomoću koje ćete uvijek znati gdje se nalazi Vaš kućni ljubimac!
Izgledom podsjeća na regularnu ogrlicu, što zapravo i jest, jer sa njom možete koristiti regularni povodac.
ogrlicaKyon tracker ima ugrađeni GPS tako da nikada ne morate biti u strahu ako se dogodi da Vaš pas odluči sam ići u noćnu šetnju, ili naganjati poštara po kvartu.
Pomoću ove pametne ogrlice možete u vlastitoj mobilnoj aplikaciji pratiti i “raspoloženje” vašeg psa – je li gladan, žedan, kolika mu je temperatura ili ako se nalazi u opasnosti. Također, aplikacija ima ugrađen i pseći kalendar da možete pratiti odlaske veterinaru, frizeru i slično.
ogrlicaOgrlica se spaja na Vaš mobilni uređaj putem Wifija ili celular konekcije, te će Vam dojaviti ukoliko je Vaš pas napustio zadani radijus.
Pametni ovratnik ima također ugrađenu interesantnu opciju, Kyon Shhh, a radi se o ultrazvučnom zvuku koji sam pas čuje, te prestaje lajati…pritiskom gumba.
Ima svoju postaju za punjenje, a baterija joj traje do 30 dana, tako da se ne morate previše opterećivati oko punjenja.
ogrlicaCijena ogrlice je 294 $, plus dodatni troškovi celular veze od 4,99 $, te je dostupna za pre order na linku ovdje.

2. Catspad


Ukoliko ste više cat person, vaše mace obožavati će Catspad!
Radi se o automatskoj hranilici, koja vašoj mački pruža uvijek svježu hranu i vodu.
Sami možete programirati količinu hrane i vode i u koje doba će hranilica “servirati” hranu.
Ukoliko imate više mački, putem mikro čipa u privjesku za ogrlicu (koje također možete kupiti od firme), a sa time možete pratiti koja mačka koliko jede i pije.
Također, Catspad će vas obavijestiti ukoliko su rezerve hrane i vode niske, tako da ih možete obnoviti i biti sigurni da će maca/mace biti site!
Catspad je dostupan po cijeni od 289 $, te je dostupan za pre order!

3. AKC Smart Collar

ogrlicaJoš jedna pseća ogrlica, ova je dobila CES nagradu 2017. za najbolji izum!
Kažu da je ova ogrlica kao “pseći prvi smartphone”.
ogrlicaSlično kao i Kyon tracker, i ova ogrlica prati lokaciju Vašeg ljubimca, te možete odrediti sigurne i nesigurne zone i pratiti gdje je u svakom trenutku.
ogrlicaIma svoju aplikaciju, LINK AKC, pomoću koje možete pratiti temperaturu, aktivnost i važne datume poput pojeta veterinaru.
Ima ugrađeno led svjetlo tako da možete pronaći svog ljubimca i po mraku, ali i ugrađen mikrofo koji asistira u dresuri psa!
Catspad možete naručiti po cijeni  od (pristupačnijih) 129 $, a što sve dobivate u paketu prikazano je na slici:
ogrlica

4. GoBone

ogrlicaGoBone je pametna igračka za vašeg psića, koja garantira cjelodnevnu zabavu, čak i kada Vi niste sa njim, putem aplikacije! Putem aplikacije, mobitel možete pretvoriti u igraću konzolu, upravljajući sa GoBoneom kao sa gamepadom!
ogrlicaGoBone se samostalno miče uokolo, izazivajući Vašeg psa na igru, tako da im je uvijek ineresantno, jer nema jednake putanje kretanja.
Naravno, budući da nisu svi psi isti, prilagođava se dobi, veličini i potrebama Vašeg psa.
Svi vanjski djelovi lako se skidaju, kako bi ih mogli adekvatno očisitit.
ogrlicaBaterija mu traje do 8 h, a naručiti ga možete za 199 $.

5. Flexi Paw

ogrlicaOva naprava rezervirana je za sve one životinje koje posjeduju Instagram (treba održavati followere!).
Teško je ponekad zadržati pozornost Vašeg ljubica u okidanju slika, ali zato postoji FlexiPaw, što je zapravo hvataljka, koja se sa jedne strane pričvrsti na Vaš mobitel ili kameru, a s druge drži poslasticu ili omiljenu igračku Vašeg psa, kako bi gledao diretno u kameru.
ogrlicaVjerovali ili ne, trenutno je rasprodana, pa se možete prijaviti na listu čekanja za idući re stock!

Izvor: electronics360

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook