DJI u Berlinu predstavio tiši i dugotrajniji Mavic Pro Platinum i Phantom 4 Pro Obsidian

DJI uveo dva nova drona u svoju proizvodnu liniju. Novi Mavic Pro Platinum donosi tiše iskustvo leta, a također dodaje više vremena leta. Iako nije tehnički novi proizvod, Phantom 4 Pro sada dolazi u Obsidian boji.

MAVIC PRO PLATINUM

Novi Mavic Pro Platinum prva je nadogradnja originalnog Mavic Pro. DJI se fokusirao na jedina dva primijetna nedostatka prošlogodišnjeg modela Mavic Pro, a to su buka koju stvara prilikom leta te trajanje leta. Mavic Pro Platinum sada u zraku može provesti 30 minuta te je za 60 posto tiši od prethodnika. Cijena iznosi 1.099 dolara, narudžbe se već primaju, a isporuke se očekuju u rujnu.

Tvrtka je koristila bolje elektronske kontrolore brzine i novodizajnirane propelere, koji su kompatibilni s prethodnim modelom drona.

DJI Mavic Pro Platinum

PHANTOM 4 PRO

DJI je predstavio i novu verziju drona Phantom 4 namijenjenog profesionalcima, a to je Phantom 4 Pro Obsidian. Kućište kamere je kvalitetnije izrađeno i napravljeno je od magnezija te presvučeno materijalom protiv otisaka prstiju. Također, dodatno je zaštićeno od korozije. Novi Phantom 4 Pro Obsidian košta 1.499 dolara i također će biti dostupan kupcima u rujnu.

Phantom 4 Pro White i Obsidian

Pročitajete još:

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember me Lost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook