Nokijin hibridni sat uskoro u prodaji!

Od mobitela do hibridnih satova, Nokijinu poslovnu putanju ponekad je zaista teško predvidjeti!

Još je u studenom finska kompanija otkrila svoj hibridni smartwatch pod nazivom Nokia Steel HR.

Naziva se hibridnim jer zapravo ne spada u kategoriju pametnih satova, već je zapravo riječ o analognom satu kombiniranim s pametnom narukvicom! Kao što smo istaknuli, “sučelje”sata je analogno, no ipak je na lice sata ugrađen mali display koji prikazuje ritam srca korisnika (zato u imenu ima HR=heart rate).

Hajmo malo o dizajnu! Zaista, minimalistički adekvatan za svakodnevno korištenje te se sastoji od okrugle baze sata sa silikonskim remenom. Opcionalan je i kožni remen koji se prodaje po cijeni od 49,95 $. Dolazi u 2 dimenzije, promjera 26 i 40 mm. Manja varijanta dostupna je u crnoj i bijeloj, a veća samo u crnoj boji.

Možda se čitajući ovo pitate koje su dominantne prednosti ovog sata, jer izgleda zapravo vrlo obično?

Zahvaljujući hibridnoj tehnologiji, veliki je plus što na samo jednom punjenju baterija može potrajati i do tjedan dana! Također, vodootporan je tako da možete i plivati i kisnuti zajedno sa njime! Kompatibilan je i s Android i s iOS platformama.

Što se cijene tiče, manji se prodaje za 179,95 $, a veći za 199,95$, i kažu da će do 22 ovog mjeseca napokon krenuti u prodaju!

Izvor: Nokia

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook