Uz iPhone(ove) predstavljen i Apple Watch Series 3!

apple watch

Na dugoočekivanom eventu godine, otkrivanju najnovijeg (točnije najnovijih) iPhonea, uz brojne novitete iz Appleove tvornice predstavljen je novi Appleov sat – Series 3! U nastavku vam donosimo sve što trebate znati o (n)ovom pametnom satu!

Na launching eventu, Tim Cook, direktor Applea, ponosno se pohvalio podatkom kako je prošla godina na tržištu pametnih satova bila izuzetno plodna za kompaniju te kako su na ljestvici popularnosti u svijetu zauzeli prvo mjesto poguravši poznati Rolex na drugo mjesto!

apple watch

Najveće iznenađenje kod ovog sata je da po prvi put ima integriranu celular podršku! To znači da ćete odsad moći obavljati pozive i poruke direktno sa Series 3 sata, na kojemu će se nalaziti svi brojevi s vašeg iPhonea. Ovo je veliki korak naprijed s obzirom na činjenicu da je upravo to bila velika boljka smartwatchova dosad. Dakle, sat dijeli isti broj s iPhoneom s kojim je spojen, a u paru sa AirPods pruža neometano wireless iskustvo!

Vjerujemo da će integriranje celular opcije promijeniti način na koji korisnici koriste Apple Watch, nudeći im novi vid slobode budući da na taj način mogu ostati povezani sa ili bez svog iPhonea.” – Jeff Williams

Vodootporan je do 50 metara i dolazi u 2 modela: GPS + celular i samo GPS.

Apple Watch Series 3 pokreće S3 arhitektura sa 70% bržim dualnim procesorom, koji omogućava brže i fluentnije otvaranje aplikacija, dorađeniju i vizualno efektniju grafiku, te po prvi put omogućava Siri pomoću ugrađenog zvučnika. Također, W2 wireless chip čini Wifi 85% bržim te Wifi i Bluetooth 50% efikasnijima s trajanjem baterije kroz cijeli dan!

Treća generacija Apple sata vrhunski je “pomagač” glede vaših fitness i ostalih zdravstvenih navika.

watchOS 4 dolazi sa poboljšanom verzijom Heart Rate aplikacije, s više podataka o mjerenju rada srca, poput mjerenja u mirovanju, pri vježbanju, oporavku, te hodu. Korisnik također može odabrati funkciju primanja obavijesti ukoliko je bilo povišeno u mirovanju iznad određene mjere. Ostale zanimljivosti i korisne stvari novog softvera su stavljanje najpotrebnijih informacija korisniku na ekran, poboljšana Workout aplikacija sa novim sučeljem, custom HIIT treninzima te podešenjima za plivanje u bazenu. S GymKitom, korisnici će uskoro moći povezati svoj sat sa kardio spravom kako bi dobili najtočnije informacije.
 apple watch
U kombinaciji s watchOS 4 korisnici će moći sa zgloba svoje ruke streamati preko 40 milijuna pjesama s Apple Musica! Redizajnirana Music aplikacija automatski sinkronizira playliste poput najslušanijih pjesama ili favorita.
Također, ima integrirani barometrički visinomjer.
Sat će biti dostupan u srebrnoj, space gray, te gold aluminum, sa srebrnim i crnim caseovima.
Psst, ukoliko vas zanima, suradnja Applea i Nikea se nastavlja i sa ovom verzijom!
Oba modela dolaze u trgovine 22. rujna. Cijene će biti za GPS + Cellular verziju od 399$, a za GPS verziju 329$!
Izvor: Apple Live Event

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember me Lost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook