RECAP Najbolja tehnologija godine!

Najbolje od laptopa, mobitela, do raznoraznih gadgeta!

Ovoga puta donosimo vam najbolje stvari iz tech svijeta koje su u svojoj domeni bile najbolje ove godine, od laptopa, mobitela, do raznoraznih gadgeta!

Proizvod godine

godine

Prema mnogima, Nintendo Switch je proizvod koji su svi najželjnije iščekivali u ovoj godini, a u prilog tomu ide činjenica da je zaprimio nagradu Product of the Year, Console of the Year, a uz njega vezana je i ekskluzivna igrica The Legend of Zelda: Breath of the Wild, koja je dobila nagradu za igricu godine! Stoga je sigurno za reći da ovo dvoje čine dobar tim!

Iako je izašao prije 9+ mjeseci, i dalje je vrlo aktualan i popularan, te je zasigurno zaslužio titulu!

Mobitel godine

godine

Samsung je bez sumnje ove godine podigao ljestvicu u svijetu smartphonea sa Galaxy S8 (i većim S8+) verzijom, koja je u uskoj konkurenciji ipak isplivala na prvo mjesto, te je LG G6 i čak i iPhone 8 pogurala ispod sebe!

Neki ga zovu mobitelom dizajniranim za budućnost, a s vrhunskom kamerom, elegantnim dizajnom i impozantnim ekranom – prvo mjesto je definitivno opravdano!

Tablet godine

godine

Kada je riječ o tabletima, to je zasigurno Appleova domena. Tako je i ove godine titulu tableta godine odnjio 10,5″ iPad, često znan kao iPad Pro 2.

Nevjerojatnog ekrana, ovaj tablet upotpunjen je sa moćnim performansama i uz Apple stylus, čini odličan uređaj za posao, igru i slobodno vrijeme!

TV godine

godine

2017. bila je vrlo izazovna za 4K televozore, ali tu se LG uspio izboriti za pobjedu sa novin OLED LG B7 televizorom!

55 ili 65 (ovisi o modelu) inčni ekran, sa živim vibrantnim bojama podržava sva 4 glavna HDR standarda, te ima ugrađen LGovo najnovije korisničko sučelje!

Laptop godine

godine

Cijena je uvijek nekako točka prijeloma kod laptopa, a sa svojim odličnim omjerom cijene i kvalitete Lenovo IdeaPad 720S glavna je faca u gradu!

Od dizajna, do izvrsnih performansi kombiniranih sa odličnim ekranom i brdom opcija konekcije, i to bez “boli glava” cijene, ovaj laptop zaslužio je medalju!

Slušalice godine

godine

Sony WH-1000XM2s odnijele su doma krunu za najbolje slušalice godine, a zanimljivo je da je par sluški, njihov predhodnik, prošle godine odnio istu nagradu!

Kvalitetan dizajn, pametna eliminacija buke i izvrstan zvuk bili su samo neki od presudnih faktora!

 

Izvor: Trusted reviews

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook