Tesla izbacila eksternu bateriju za iPhone, Android i Desktop uređaje

Na nedavnom događaju, Tesla je najavila svoj novi Roadster, kamion, kombi i još jedan proizvod koji nije dobio toliko pozornosti. Radi se o Powerbanku – eksternoj bateriji koja se može koristiti za punjenje Android smartphone uređaja ili iPhonea dok ste daleko od utičnice.

Tesla već proizvodi baterije za potrošnju kao što je Tesla Powerwall, koji se koristi za opskrbu domova, osobito u slučaju katastrofe ili nestanka struje. Nova Powerbank baterija, dostupna na Teslinoj internetskoj stranici, pokreće se istom ćelijom 18650 koja se koristi u modelima X i S vozila, iako automobili koriste, naravno, više od jedne ćelije.

U smislu tehničkih specifikacija, Powerbank se ne razlikuje previše od sličnih eksternih baterija, a cijena od 45$ je dosta velika s obzirom da možete pronaći i druge modele koji su pristupačniji. Međutim, neki od jeftinijih uređaja kompatibilni su samo s jednom vrstom telefona. Što se tiče izgleda, opis proizvoda glasi: “Dizajniran i inspiriran u Tesla Design Studiju s oblikom minijaturnog Teslinog Supercharger spomenika”. Teslina eksterna baterija ima kapacitet od 3350mAh.

Loša vijest za sve koji žele svoj primjerak je da je Powerbank već sada rasprodan. Nema dodatnih vijesti kada bi proizvod opet mogao postati dostupan.

Tvrtka je ponudila i desktop Supercharger punjač koji također posjeduje USB port za priključivanje bilo kakvog kabela za punjenje. Košta 45 dolara i dostupan je na Teslinoj web stranici.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook