TOP 10 najboljih geek poklona za blagdane

Što planirate pokloniti za Božić?

Pošto se polako ali sigurno bliže blagdani donosimo vam TOP 10 najboljih geek poklona

1. IBell

Kakav bi to geek bio ako uz sebe nema nešto što započinje s – I? E pa idealan poklon za vašeg geek prijatelja, dečka ili nekog trećeg je IBell. Za cijenu od 41$ dobivate retro zvono koje će uljepšati buđenja ponedjeljkom svojim metalnim zvukom. IBell dolazi u dvije varijante i nekoliko boja, a za koju kunu više ovo originalno zvono može postati i punjač.

ibell

2. Hickies

Kako bi svaki pravi geek bio prepoznat u društvu vrlo je važno da se ističe od drugih i to po – vezicama za cipele. Ove zanimljive vezice učinit će vaše tenisice jedinstvenim. Za cijenu od samo 19.99$ vaš geek će dobiti prilagodljive vezice koji će ga učiniti posebnim.

hickies

3. Iron Man majica

Još jedan od idealnih poklona za svakog geek filmaša je majica s njegovim omiljenim likom iz filma. Međutim, ova je zaista posebna. Naime, u sebi ima ugrađen reaktor baš onakav kakvog ima pravi Iron Man. Zahvaljujući AAA baterijama, LED lampice na junačkim prsima vašeg geeka svijetlit će punih 12 sati i dati mu nadnaravne moći, a sve za 29.99$.

iron-man-shirt

4. Lockitron

Ako slučajno zaboravite zaključati svoju kuću, a već ste daleko od njega, Lockitron je idealno rješenje za vas. Naime, Lockitron je sustav koji omogućuje daljinsko zaključavanje ulaznih vrata vaše kuće i to pomoću pametnog telefona. Ovaj sustav može biti vaš za 179$.

lockitron

5. USB hladnjak

Iako su ljetni mjeseci miljama daleko, ovaj dodatak će vam omogućiti da limenku svog omiljenog pića uvijek držite pokraj sebe i to na osvježavajućoj temperaturi. Ovaj USB hladnjak napaja se pomoću vašeg laptopa/PC-a i možete ga kupiti za 19.99$.

usb-led-beverage-cooler

6. Mutewatch

Još jedan pametni sat koji, osim vremena, ima niz funkcija i inovativan način prikaza istih. Iako pomalo čudnog dizajna ovih blagdana će definitivno biti jedan od traženih geek poklona. Cijena? 259$.

xmas-gifts-him-mutewatch

7. Rukavice za telefoniranje

Poklon koji će zadiviti mnoge. Zamislite samo situaciju u kojoj telefonirate u busu punom ljudi držeći rukavicu na uhu. Neprocjenjivo. Cijena ovih čudnovatih rukavica kreće se oko 70$.

bluetooth-handset-gloves

8. Naočale

Većina geekova velik dio dana provede za računalom. Zašto im ne bi na primjer poklonili naočale za računalo?

xmas-gifts-him-gunnar

9. BoomChair

Svaki geek treba imati udoban stolac koji osim sjedenja nudi niz različitih funkcija. BoomChair vam tako može poslužiti kao zvučnik i stolica koja će svojim vibracijama svakog geeka podsjetiti na pogrešan potez u njegovoj omiljenoj igri, a sve za cijenu od 199$.

boomchair

10. U-Board

TOP 10 završavamo nečim prijeko potrebnim. Pošto geekovi obično provode cijeli dan za računalom često se dogodi da se njihov stol pretvori u kreativni nered. Kako bi im olakšali njihov posao, organizirali stol i eventualno spriječili prolijevanje njihovog omiljenog pića po tipkovnici, U-Board? Osim držača čaše i njihovog pametnog telefona, U-Board može poslužiti i kao polica koja može izdržati masu do 15 kg.

uboard-smart

Na kraju TOP 10 pregleda, donosimo još jedan dodatak bez kojeg se jednostavno ne može, Necomimi. Spravica koja će opisati stanje geeka što će ujedno biti i osnova za odluku o poklonu za blagdan. Legenda kaže ukoliko Necomimi spusti uha, geeku se spava, a ukoliko su uha dignuta geek ulaže velike napore u rješavanje nekog problema. Cijena? Neprocjenjivo.

maxresdefault-1

 

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook