TrackR Bravo – sve što trebate znati o malenom GPS lokatoru

Pratite izgubljene predmete uz pomoć TrackR Bravo

Što je TrackR Bravo?

TrackR Bravo je mali uređaj, veličine kovanice koji vam pomaže pronaći izgubljene stvari. Zahvaljujući malim dimenzijama ovaj uređaj je moguće staviti na bilo što: ključeve, novčanik, auto, kućnog ljubimca, u principu sve što vam pada na pamet.

Kako radi?

TrackR pokreće ista baterija koju možete pronaći u vašem ručnom satu, koja traje otprilike godinu dana. Nakon što ste stavili svoj TrackR na željeni predmet, možete preuzeti apikaciju za svoj mobitel ili računalo i vrlo lako možete pronaći svoje odabrane predmete kad god je to potrebno, jednostavnim klikom na gumb.

trackr-bravo-app

Ako izgubite svoj predmet, ne morate se brinuti, TrackR Bravo koristi GPS sustav koji će vam pomoći u pronalasku izgubljene stvari. Jednostavno otvorite aplikaciju i na karti možete točno vidjeti lokaciju TrackR uređaja.

Opcije za mobilne uređaje

Trenutno TrackR aplikacija je dostupna za iPhone i Android uređaje, dok god zadovoljavate ove uvjete: iPhone 4s i kasnije, iPad treće generacije i kasnije, Android 4.4 i kasnije.

Cijena

TrackR trenutačno možete pronaći na službenim stranicama thetrackr.com po cijeni od 29$ za jedan uređaj, te nude još tri različita paketa gdje nude akcije u obliku kupi 2 dobi 1 gratis.

Povrat uređaja

Na web stranici nemaju sve raspoložive informacije za povrat, jamstva ili ukidanje narudžbe. Kupci koji su zainteresirani za ova pitanja bi trebali kontaktirati njihovu službu za korisnike (Support@TheTrackR.com).

Reputacija

U principu ovaj proizvod dobiva pozitivne recenzije od kupaca i korisnika, a i neovisne tehnološke web stranice mu također daju pozitivne ocjene.

Konkurencija i alternative

Postoje neki drugi dostupni GPS lokatori i mobilne aplikacije na tržištu u ovom trenutku, a jedan od najpoznatijih je Tile App.

Ako imate iskustva s TrackR tvrtkom ili njihovim proizvodom ili bilo kojim drugim proizvodom, molimo vas da podijelite vaša iskustva s nam.

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook