Uskoro dolazi redizajnirana Sega Mega

Za sve one kojima je Sega Mega bila jedno od prvih gejming iskustava, kao i za one koji nisu imali priliku isprobati njene igre, stiže Sega Genesis Flashback, redizajnirana konzola naše i vaše mladosti.

Svatko tko osjeća nostalgiju za starim konzolama, poslije moderniziranog NES-a, obradovat će se i novom pogledu na Sega Genesis konzolu. Kod nas je ona bila poznata pod nazivom Mega Drive i mnogima od nas budi sjećanja na djetinjstvo.

Nova premium Sega Genesis Flashback konzola od AtGamesa bit će puštena na tržište u rujnu ove godine, a lista njenih mogućnosti uključuje neke veoma interesantne opcije. Konzola dolazi sa 85 ugrađenih igara, uključujući sedam Sonic naslova, Virtua Fighter 2 i Altered Beast, kao i utor za spremanje preko kojeg možete igrati većinu naslova za Genesis/Mega Drive. Dva bežična kontrolera su također u pakiranju, prenosi Polygon.

Flashback također ima standardne Genesis portove za kontrolere, pa ako imate stari Sega joystick možete ga priključiti. Kućište je dizajnirano tako da izgleda kao klasična Sega konzola, što dodatno pojačava faktor nostalgije.

Druge moderne opcije za Sega Genesis Flashback uključuju 720p HDMI priključak, filtriranje piksela rasterske grafike i sačuvaj/pauziraj/premotaj opciju za svaku igru.

Tvrtka još uvijek nije objavila cijenu za svoju konzolu i kvaliteta isto tako još uvijek nije poznata, ali o tome će biti puno više informacija kada konzola bude bila dostupna za testiranje.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook