WiFi Extender – gadget za pojačavanje WiFi signala!

Imate mjesto u kući gdje vam je kvaliteta WiFi signala loša? U tom slučaju WiFi Extender je odličan uređaj za vas jer može znatno pojačati kvalitetu signala vašeg interneta.

Uređaj funkcionira na način da se spaja na vaš postojeći router te ponovno emitira WiFi signal, idealno u situaciji kada vam je potreban WiFi na katu vaše kuće. Treba napomenuti da brzina vašeg interneta može biti nešto manja u odnosu na brzinu vašeg primarnog routera. Extender bi trebalo postaviti bliže glavnom routeru da bi kvaliteta signala bila što bolja. Idealna lokacija pojačivača bi bila na pola puta između glavnog routera i uređaja koji će se povezivati s internetom.

Potrebno je kupiti WiFi Extender u bilo kojoj od trgovina s informatičkom opremom. Uređaj će vas koštati 200-tinjak kuna.

Spojite pojačivač signala u struju negdje između vašega routera i prostorije u kojoj je signal slab.

Za spajanje routera i pojačivača dovoljno je pritisnuti tipku WPS na vašem routeru i unutar dvije minute tipku RE (range extender) na vašem pojačivaču. Uređaji će se međusobno povezati i pojačati vam signal.

Drugi način spajanja je je preko aplikacije koja se može preuzeti na vaš Android ili iOS uređaj, naziv aplikacije se nalazi u uputama koje dolaze s uređajem. Kada preuzmete aplikaciju slijedite jednostavne korake u uputama uređaja.

Sve u svemu odličan gadget koji bi vam mogao biti od velike koristi!

 

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook