Bitcoin ne prestaje rasti, cijena mu je 4.200$

Cijena Bitcoina nastavlja probijati rekordne granice. Na današnji dan (16.08.) cijena Bitcoina iznosi 4.202$, što je blagi pad u odnosi na rekordnu vrijednost od 4.382$ ostvarenu 14. kolovoza.

Kretanje cijene Bitcoina, izvor: https://www.coindesk.com/price/

Vidimo da se investitori i ostatak javnosti nisu ustrašili nedavne podijele ove valute kojom smo dobili Bitcoin Cash, varijantu Bitcoina dosta slabije vrijednosti. Ta varijanta je na dan podijele, 02. kolovoza, vrijedila 400-tinjak$, zatim narasla na 690$ što se nije dugo zadržalo, pa je konstantan pad vrijednosti doveo do cijene od 294$ koje danas trebate izdvojiti da biste imali Bitcoin Cash u svome novčaniku.

Pitamo se i dalje koje su granice Bitcoin kriptovalute i da li uopće postoje.

Pročitajte još:

Što je Bitcoin i kako funkcionira?

BITCOIN SE PODIJELO Nastala nova Bitcoin valuta!

Bitcoin se prodaje po nevjerojatnih 2.000$

1 Komentar

 • Jovica Reply

  9. siječnja 2018. at 18:59

  Postoji bolja (sigurnije, nema tolikog rizika i zarada je puno veća) metoda zarade na bitcoinu od kupovanja bitcoina i čekanja da poraste cijena. TZV “rudarenje” ali ne svojim resursima nego iznajmljenim cloudom. Iznajmiš cloud i “rudariš” i dobiješ daleko više para nego da kupiš direktno bitcoine.

  Registriraš se na adresi http://goo.gl/bpsm9z i klikneš na “buy hashrate” i kupiš resurse za rudarenje i onda samo pratiš kako brojke skaču…Zaradu možeš podići ili dalje reinvestirati pa zaraditi još više.

  U kraćem vremenu zaradiš duplo od uloženog, pa ako si ziheraš digneš uloženu svotu a zarađenu dalje investiraš i zarađuješ. Zaradu opet dalje reinvestiraš, ili pola digneš pola reinvestiraš ili kako ti drago… ako tako radiš ne možeš izgubiti…

  Tko nije pravi biznismen i nema njuha za obogatiti se može uložiti neku manju lovu dok ne vidi kako djeluje, no previše oklijevanja ne valja, zgrabi priliku što prije da ti kasnije ne bi bilo žao kao što je nama pojedincima žao što nismo 2010-e godine uložili 1 dolar jer bi sada bili multimilijuneri 😉

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook