Najavljen HEROcoin, kriptovaluta za klađenje na profesionalne gamere!

Bazira je na ethereumu i kreće s primjenom uskoro!

Herosphere, platforma za online klađenje na gamere, najavila je da priprema ICO (Initial Coin Offering) odnosno inicijalnu javnu ponudu HEROcoin kriptovalute preko koje će investitori kupovati elektrovalute i time financirati projekt.

O kojem se projektu radi?

Cilj ICO-a je promjeniti dosadašnji način klađenja i omogućiti ljudima da uplaćuju na omiljene igrače preko kriptovalute čime će se izbjeći dodatni troškovi posrednika koji uzimaju novac bez obzira jeste li dobili ili izgubili.

Paul Polterauer, CEO i suosnivač Herospherea, kaže:

“Tu smo da promijenimo dosadašnji način klađenja i vratimo moć ljudima. Uz pomoć blockchaina nitko više neće trebati bookmakera. Nastojimo izbaciti pohlepnog posrednika i ojačati zajednicu”.

Predmet klađenja je e-sports, natjecanja bazirana na elektroničkim sustavima, a uglavnom su to videoigrice. Najpoznatiji turniri su oni bazirani na Doti, Lol-u i raznim “pucačinama”.

HEROcoin je baziran na Ethereumu, popularnoj kritovaluti koju će kupci moći od 14. rujna mijenjati za HEROcoin. Nova valuta bi mogla promijeniti svijet online klađenja, a vjerojatno će u skoroj budućnosti proširiti objekte klađenja, pa se nemojte iznenaditi kada vam omogući klađenje na idućeg američkog predsjednika ili na novog predsjedatelja The Iron Thronea.

Iako smo svi ushićeni oko ove nove valute, i dalje budite oprezni s ulaganjima jer nikad se ne zna do kada će koja rasti. A trenutno to tržište uistinu cvate!

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook