Kolika će biti cijena iPhonea 8?

Konkurentska perjanica u vidu Galaxy S8 pametnog telefona već je u rukama prvih korisnika diljem svijeta – barem ona koncept verzija – što je razlog da se dodatno povečaju nagađanja oko mogućnosti još nepredstavljenog iPhonea 8. Baš kao i njegov prvi konkurent, iPhone 8 će biti skuplji od svog prethodnika, a analitičarka Simona Jankowski iz tvrtke Goldman Sachs vjeruje da zna u kojem rangu se krećemo.

Ona očekuje da će iPhone 8 biti dostupan u inačicama od 128GB i 256GB skladišnog prostora te da će prva biti dostupna za 999$, a dvostruko više memorije koštat će 100$ više kao i do sada što nas dovodi do 1099$. Opcija od 32GB vjerovatno neće biti dostupna. Uzme li se u obzir iPhone 7 Plus 128GB vidimo da bi razlika u cijeni mogla biti 130$, što će sigurno biti opravdano povećanim troškom za dijelove.

Pojedini analitičari zagovarali su mogućnost da novi iPhone modeli budu dostupni u 64GB i 256GB opcijama s tim da bi povoljniji model startao sa 850$ ali kako god ovu priču okrenuli činjenica da će iPhone 8 biti najskuplji iPhone do sada teško da će se promjeniti.

Izvor: MacRumors

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember me Lost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook