Meizu PRO 7 će imati sekundarni zaslon na poleđini

Posljednjih nekoliko tjedana počele su “curiti” informacije o uređaju Meizu PRO 7 ​, gdje je glavna tema sekundarni E-ink zaslon ovog telefona. Posljednja u nizu fotografija koja se pojavila je, za razliku od prethodnih, slika pravog, funkcionalnog uređaja. Kao što vidite, slika prikazuje sekundarni E-ink zaslon telefona koji će se, vjerojatno, nalaziti na poleđini Meizu PRO 7 pametnog telefona.

Zaslon se nalazi ispod duple kamere telefona, na poleđini i ne zauzima previše prostora. Sekundarni zaslon će se koristiti za pokazivanje vremena, datuma i obavijesti, te ako je vjerovati informacijama, moći ćete postaviti nekoliko stranica na zaslonu. Meizu PRO 7 će biti napravljen od metala, s gumbima za pojačavanje i smanjivanje zvuka kao i power/lock gumbom na desnoj strani. Uređaj će dolaziti sa mBack multifunkcionalnim Home gumbom, iako se ne vidi na najnovijoj slici, piše AndroidHeadlines.

Specifikacije, pitate se? Ovako, Meizu PRO 7 bi trebao imati full HD ili QHD AMOLED zaslon od 5.2 inča (13.2 centimetara), mada je moguće da će se ova tvrtka odlučiti i za veći zaslon. Dolazit će s 4 GB ili 6 GB RAM-a, i pokretat će ga MediaTek Helio X30 procesor s deset jezgri i 64 bita. Baterija će najvjerojatnije biti veća od 3.000 mAh, a poleđinu će krasiti dvije kamere od 12 megapiksela. Operacijski sustav će biti ili Android 6.0 Marshmallow ili Android 7.0 Nougat, sa specijalnim Meizu FLYMO korisničkim sučeljem.

Još uvijek se ne zna kada će Meizu PRO 7 vidjeti svjetlost dana, ali se očekuje da će to biti u narednih nekoliko tjedana.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook