Samsung izbacio teaser za Galaxy S9!

Apple je zadivio svijet novim iPhoneom X, pa je sad nekako logičan red na Samsungu!

Južnokorejski elektronički gigant predstavit će novi Samsung Galaxy S9 u nedjelju na MWC-u u Barceloni. Uz pozivnice stigao je i novi teaser za spomenuti uređaj s glavnom parolom “The camera. Reimagined.”.

Samsungova S serija najpoznatija je i najproduktivnija Samsungova linija proizvoda. U prosjeku jedan od 5 mobitela vjerojatno je Samsungov – baš iz spomenute serije.

Ruku na srce, prošle godine Samsungov Galaxy S8 bio je doista uspješan povratak nakon neuspješnog i spontano zapaljivog Note 7, a i s obzirom da je Apple podigao ljestvicu, Samsung se suočava sa povećim izazovom ove godine. Zanimljivo je da su očekivanja toliko visoka da ostali proizvođači nisu niti pokušali WMC iskoristiti kao platformu za predstavljanje noviteta čisto radi straha od zasjenjivanja od strane Samsunga!

No, pitamo se, što očekivati više? Samsung odbija komentirati išta prije lansiranja.

Što se špekulacija tiče, bilo ih je puno. Korisnici zapravo očekuju skok a la iPhone 7 – iPhone 8, sa zadržavanjem puno sličnosti sa S8-icom. Očekuje se novi Snapdragon 845 procesor, koji boosta kameru i sigurnosnu tehnologiju unutar uređaja. Očekuje se i nešto kao Face ID, kao i nove boje uređaja. Iz teaser videa očekuje se da će kamera biti glavni akter i moguće je da će S9 prvi imati dualnu leću, superbrzi fokus, poboljšani slow motion, te animirane emotikone (animoji? već viđeno…).

Kad već svi uspoređuju Samsung i iPhone, valja istaknuti kako je brojne “novitete” koje je iPhone X donio Samsung implementirao puno prije, poput infinity displaya, pa čak i face unlocka (ok, nije se proslavio ali možda će S9 donijeti poboljšanu verziju?).

Sve ćemo saznati u nedjelju na WMC-u!

Izvor: CNet

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook