Sharp Aquos S2 – telefon koji je dobio epitet jednog od najljepših trenutno na tržištu

Koliko god da se pojavi novih brandova na tržištu mobilnih telefona, to tržište nikako ne postaje zasićeno, a to je shvatio i Sharp. Sharp je u posljednjih godinu dana odlučio postati bitan brand na tržištu mobilnih telefona, a svoje namjere potvrdili su jučer predstavljanjem Aquos 2 modela, koji je odmah dobio epitet jednog od najljepših telefona trenutno na tržištu.

U oko odmah upada ogroman zaslon koji zauzima veliki dio samog tijela i ostavlja tek toliko prostora da se na dnu smjesti Home gumb. Većina ljudi će odmah primijetiti oštro zarezane gornje kutove zaslona, ​koji bi prema riječima inženjera iz Sharp-a trebali ojačati zaslon i učiniti ga manje podložnim pucanju kod pada telefona.

Što se tiče ostalih karakteristika, tu su 5.5-inčni 2K ekran, zadnja kamera koja dosta podsjeća na onu koja je najavljena za iPhone 8 – (12 MP i 8MP dual kamera sa dva f/1.75 objektiva), 8 MP prednja kamera, procesor Qualcom SDM630 Octa A53 2.2GHz + 1.9GHz ili Qualcomm SDM660 octa Kyro 2.2GHz + 1.9GHz, 4 GB RAM-a te 64 GB ili 128 GB interne memorije.

Aquos S2 je trenutno dostupan samo u Kini ali se očekuje da će veoma brzo doći i na američko i europsko tržište. Trenutna cijena je $373 za model sa nešto slabijim procesorom i manje interne memorije.

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember me Lost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook