[VIDEO] Pogled na nadolazeći iPhone 8

Prvi pravi edge-to-edge zaslon?

Bliži nam se izlazak novog Appleovog telefona, iPhonea 8. Još nije sigurno hoće li uopće izići ove godine, no idemo mi pogledati o kakvom se uređaju radi i što nam novoga donosi.

Sve je izvjesnije da će uređaj doći s OLED zaslonom koji bi trebao biti dimenzija starijeg modela – iPhonea 7 Plus, no u ovom slučaju bez ikakvih rubova i fizičke Home tipke. Ako se ispune očekivanja, ovo bi trebao biti prvi pravi edge-to-edge zaslon na nekom mobilnom uređaju.

Već ima dosta slika i videa o izgledu novog iPhonea, no idući video će nam poprilično dobro prikazati dizajn uređaja kao i izgled pojedinih aplikacija na njemu – App Storea, Apple Musica, Youtubea. U kratko – čisti pogled, bez ikakvih smetnji, mogli bismo reći – dosta impresivno! Naravno, nije izostala usporedba sa Galaxy S8, njegovim glavnim konkurentom.

Iako se slike vjerojatno neće protezati od samog vrha do dna ekrana, ipak postoje ilustracije koje ukazuju na veliki korak naprijed u dizajnu mobilnih uređaja koji je iPhone 8 spreman napraviti.

Pogledajmo još sliku gdje su uspoređena dva glavna konkurenta na tržištu pametnih telefona – iPhone 8 i Samsung Galaxy S8. Koji vam je ljepši?

 

Izvor: bgr.com

1 Komentar

  • Robert Poša Reply

    9. svibnja 2017. at 22:55

    I jedan i drugi su ljepotani.

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook