Xiaomi će ovog mjeseca lansirati novu seriju telefona

Nove glasine iz Kine tvrde da će Xiaomi pokrenuti treću pod-marku, koja bi se trebala uklopiti pored već dobro poznatih Mi i Redmi telefona. Iako se ta dva prodaju najviše preko online trgovina, novi brand trebao bi doći s jakim naglaskom na offline prodaju.

Xiaomi će napraviti novi brand kako bi se natjecao s Oppo i vivo brandovima, koji su tijekom posljednjih nekoliko kvartala doživjeli eksplozivan rast prodaje u Kini. Dok je Xiaomi koncentrirao svoje napore na online prodaju, Oppo i vivo izgradili su nevjerojatnu distribucijsku mrežu tisuća trgovina diljem Kine, osvajanjem srca i umova potrošača u tom procesu.

Prvi smartphone za novu marku nalazi se na slici koju možete vidjeti iznad. Iako slika ne pokazuje puno toga, otkriva telefon koji je na neki način vrlo sličan Oppo R11 i OnePlus 5, pogotovo ako se usredotočite na kameru. I ovdje je prisutan dizajn koji je inspiriran iPhoneom 7.

Nažalost još ne znamo kako će Xiaomiev novi brand biti nazvan. No, trebali bismo uskoro saznati puno više, budući da je pokretanje zakazano na kraju ovog mjeseca.

Pročitajte još:

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook