Xiaomi pokazao nadolazeće Redmi 5 i Redmi 5 Plus pametne telefone s edge-to-edge zaslonom

Xiaomi će u četvrtak u Kini predstaviti nove Redmi 5 i Redmi 5 Plus pametne telefone, a direktorica za menadžment proizvoda Donovan Sung upravo ih je prikazala u nizu tweet fotografija.

Još nema detalja o cijenama ili specifikacijama, ali možemo vidjeti da oba telefona imaju tanke okvire i otprilike 18: 9 ekrana, u skladu s mnogim naprednim uređajima izdanim ove godine.

Razlika je u tome što možete očekivati ​​da će Redmi 5 telefoni biti prilično jeftini. Iako nije tvrtkina glavna linija, Redmi je vrlo važan za Xiaomi, posebno u Indiji. Redmi 4 i Redmi Note 4 bili su dva najpopularnija telefona u zemlji, te su pomogli Xiaomiju sustići Samsung u utrci najpopularnijeg pametnog telefona.

Ne znamo koliko će Redmi 5 koštati, ali Redmi 4 cijena počinje na 6.999 rupija u Indiji, ili oko 108 dolara. Za to dobivate telefon s metalnim kućištem, senzorom otiska prsta, 5-inčnim 720p zaslonom, Qualcomm Snapdragon 435 procesorom, kamerom od 13 megapiksela i baterijom od 4.100 mAh.

Xiaomi je nedavno pokrenuo čak i jeftiniji telefon, Redmi 5A, koji se prodaje za 4,999 rupija ($ 78) s 3000 mAh baterijom i Snapdragon 425 procesorom.

Ako Xiaomi može zadržati svoju uspješnu strategiju niskih cijena, ti novi telefoni bi mogli biti veliki hit.

Pratite nas ako želite saznati više detalja o ovim telefonima kad će se objaviti u cijelosti 7. prosinca.

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook