MICANJE UTORA NIJE DOBRA IDEJA? Moto Z Force vraća standardni 3,5 mm utor za slušalice

Mogli bismo reći da smo doživjeli mali šok kada smo čuli da je Apple maknuo standardni 3,5 mm utor za slušalice. Tome su se pridružili i neki drugi proizvođači mobilnih uređaja – Motorola, HTC, a preostalo nam se nadati da taj trend neće slijediti i ostali igrači na tržištu mobilnih uređaja.

Srećom, za sada se to nije dogodilo, a s druge strane imamo novu vijest – Motorola će vratiti omiljeni nam utor za slušalice u svoj novi Moto Z Force uređaj, ako je suditi po slikama koje je prenio Android Authority.

Isti je utor kontroverzno maknut iz prošlogodišnjeg Moto Z modela i malo prestrašio javnost, a vjerujemo da je njegov povratak znak da kupci nisu na tu novost najbolje odgovorili i time pokazali želju za njegovim povratkom. Naravno, ovo nije dobra vijest za sve one koji su navedeni model kupili baš iz toga razloga.

Malo više o samom uređaju…

Moto Z Force dolazi sa 5,5 inčnim ekranom i modularnim potpisom odostraga, a novost mu je stanjeno kućište i zadržavanje nekoliko odlika dizajna kao kod Moto G5 modela. I ovaj uređaj slijedi trend dualne stražnje kamere, pokreće ga Snapdragon 835 procesor, koji obećava dobar rad. Malo je poboljšan senzor za otisak prstiju, a baterija bi trebala ostati na prošlogodišnjih 3.500mAh (nemamo još točne informacije).

Sve u svemu, još jedan uređaj koji će pojačati konkurenciju u kategoriji visoko – kvalitetnih uređaja, a možda i prekinuti trend micanja 3,5 milimetarskog utora.

 

 

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook