Ljepši izgled i nove mogućnosti Google Flightsa!

Google je ozbiljno shvatio svoju ulogu savjetnika za putovanja. Iako već odavno u sklopu svoje tražilice nudi usluge pretrage i bookiranja letova, sada je ta domena doživjela redizajn i dobila nekoliko novih opcija.

Google Flights je tražilica zrakoplovnih karata na koju će vas Google uputiti kada u  klasičnu tražilicu upišete “Google Flights”. Usluga nudi brojne značajke koje podrazumijevaju prikazivanje cijena letova ovisno o odabranom datumu kako biste si lakše pronašli najpovoljniji let i time uštedjeli novac. Naravno, nakon što isti odaberete, tražilica će vas usmjeriti prema pružatelju usluga leta za brzu rezervaciju karte.

Novi dizajn, koji ćete vidjeti pristupom beta verziji stranice, je pružio potpuno novi doživljaju ove specifične tražilice koja sada izgleda kao zasebna web stranica, dok na mobilnom uređaju ostavlja dojam jedne sasvim kvalitetne mobilne aplikacije. Dodatna je slika u zaglavlju, pozadina je malo zasivljena, a alat za pretragu je bitno pojednostavljen. Na početnoj stranici su vam predložene samo tri top destinacije (prije ih je bilo 25) s osnovnim informacijama o letu – planirani termin, cijena i trajanje.

Nakon proširenih mogućnosti, Google Flight vam nudi cijeli niz korisnih značajki:

  • grafikon cijena za cijelu godinu
  • savjeti za uštedu i dr.
  • obavijest o presjedanju
  • dodatne informacije o letu (dostupnost WiFi-ja, prostor za noge…)
  • bookiranje leta
  • filtriranje po cijeni, datumu, avio kompaniji, trajanju leta…
  • i još mnogo drugih

Forbes na svojoj stranici nudi detaljne savjete za pronalazak niskih cijena leta preko Google Flightsa pa si pročitajte ukoliko vas se neda samostalno istraživati.

Nadamo se da će ovaj članak biti koristan svim ljubiteljima putovanja u onima koji to tek žele postati.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook