Top 10 najboljih besplatnih live stream web stranica za sportove u 2017. godini

Web stranice koje omogućuju live stream raznih sportskih događaja su vrlo popularne ovih dana, zato što domaći televizijski programi ne pokrivaju većinu sportova, odnosno utakmica koje bi mi htjeli gledati.

Prednost live stream stranica je što im možete lako pristupiti, možete gledati bilo gdje u bilo koje vrijeme i najbolje od svega besplatne su.

U ovom smo članku naveli deset najboljih besplatnih web stranica i aplikacija za streaming raznih sportova u 2017. godini.

Preporučamo da ih pregledate i vidite što vam koja može pružiti, sigurni smo da ćete pronaći nešto što će vam odgovarati.

1. WatchESPN

Sigurno ste čuli za ESPN sportski kanal. No, ovdje je riječ o besplatnoj web stranici za stream uživo. Ima nevjerojatno korisničko sučelje i nema oglasa. Međutim, negativna strana je što ima samo američke sportove. Dakle, ako želite gledati bilo koji drugi sport, onda nastavite dalje čitati ovaj članak.

2. Stream2Watch

Ovo je odlična web stranica na kojoj možete uživo prenositi sve vrste sportova. Također, ova stranica je potpuno besplatna. Međutim, ima previše pop-up prozora koji su prilično zbunjujući. Omogućuje više linkova za svaku utakmicu, tako da možete promjeniti stream u slučaju pogreške.

3. FirstRow Sports

Ova web stranica će također biti dobar izbor za vas i naravno besplatna je. Odlična značajka ove web stranice je da ako imate sporu internetsku vezu tada možete samo provjeriti rezultate uživo. No, negativno je što ćete otvaranjem svakog linka vidjeti brojne oglase, pa će alati za blokiranje oglasa biti od velike pomoći.

4. All Sports LIVE

Ovo je mjesto preporučljivo za ljude Rusije, ali se može koristiti za gledanje različitih sportova kao što su nogomet, hokej i tenis. Preporuča se upotreba Googleovog prevoditelja zbog lakšeg snalaženja po stranici. Ukupna izvedba ove aplikacije zaista je odlična.

5. Streamwoop

Ako tražite besplatne aplikacije za live stream sportova, onda možete besplatno koristiti ovu aplikaciju. Možete pronaći sportske događaje kao što su Bejzbol, Nogomet, Tenis, Košarka, Utrke, Boks, Kriket, Golf itd. Pomoću pretraživača možete pretražiti bilo koji sport koji želite gledati.

6. BOSSCAST

Najbolja značajka ove web stranice je da možete odabrati svoju vremensku zonu. Moći ćete gledati sportove kao što su Rugby, F1, Nogomet i sl. Također nudi opciju online chata, koju možete koristiti za razgovor s drugim ljudima koji su zainteresirani za isti sport.

7. VIP League

Možete koristiti ovu web stranicu da biste uživo gledali Kriket, Nogomet, Hokej, Biciklizam, Nascar itd. Podržava različite jezike i možete jednostavno promijeniti temu i vremensku zonu. Početna stranica podijeljena je u različite kategorije kao što su Nogomet, Košarka, Tenisitd. Ovdje možete pratiti i raspored nadolazećih sportskih događaja.

8. FromHot

Ovo je jedna od najboljih web stranica za live stream sportova, gdje možete streamati događaje kao što su Nogomet, Hokej, Tenis, Košarka, Bejzbol, Golf, Biciklizam, Moto sportovi i sl. Ovdje također možete odabrati vremensku zonu i ima mogućnost chata uživo, koji možete koristiti za interakciju s ostalim korisnicima.

9. Sport365

Live stream stranica koju najviše koristimo – Sport365. Pozitivna strana ove stream stranice je kvaliteta slike – većinom HD. Osim toga, imate brojne prijenose s hrvatskim komentatorima jer stranica, između ostaloga, preuzima sliku SK programa.

Prije pokretanja streama nemojte zaboraviti isključiti adblocker jer vam se slika neće pokrenuti. To će rezultirati s nekoliko reklamnih pop-up prozora no ne brinite – isplati se!

10. Sony LIV Sports

Posljednja ali ne i najmanja važna. Ovo je odlična aplikacija i web stranica za live stream sportova za korisnike Androida, PC-a i iOS-a. Ovdje možete gledati svoj omiljeni sport u bilo kojem trenutku i bilo gdje bez ikakvih naknada.

11. Sport365

Zaključak: Ovo su neke od najboljih sportskih web stranica i aplikacija za stream uživo. Ako smo propustili neku od stranica, molimo vas da nas obavijestite u komentarima.

Pročitajte još:

 

Izvor: iTechHacks

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook