Googleova aplikacija pretvara vaš crtež u “umjetnost”

Malo je pravih talentiranih umjetnika među nama, pa ako ste ikada trebali grafiku za neki projekt obično ste pribjegavali pronalaženju cliparta na webu. No, to bi trebao biti problem prošlosti zahvaljujući Googleovom novom AutoDraw alatu koji pretvara vaše ružne doodle logotipe u čistu grafiku.

Nevjerojatno jednostavan za korištenje i pun zabave. Počnete crtati, a Google počinje nagađati što pokušavate nacrtati i prikazuje vam to u banneru na vrhu stranice. Dosta nalik robotu koji pokušava igrati Pictionary.

Kliknite na jedan od prijedloga, a aplikacija će zamijeniti vaš crtež s lijepim čistim malim “umjetničkim” djelom. Tada će predložiti neki drugi crtež koji bi mogao biti sličniji onome što ste tražili.

Rezultati su impresivni. Google je uspio nacrtati ove crteže:

Možete bojati crteže i dodati druge oblike i objekte ako želite prije nego spremite datoteku kao PNG.

Imajte na umu da to nije točno vaša skica – to je jednostavno identificiranje onoga što pokušavate nacrtati, nakon čega odaberete sliku koja vam se nudi iz niza predloženih clip arta.

Ipak, riječ je o prilično dobrom alatu za crtanje i uključene su osnovne tehnike uređivanja za boju i mijenjanja grafike što može biti jako korisno u raznim prigodama.

 

 

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook