NAJSKUPLJE OD NAJSKUPLJEG Lista luksuznih predmeta samo za najbogatije!

najbolji

Svjesni smo svi kako tehnologija danas doista može biti vrtoglavo skupa, stoga se pitamo, gdje je granica, i u kojoj cifri proizvod postaje precjenjen?
Ovoga puta, zapitali smo se: Koliko košta najskuplja tipkovnica? Koji je trenutno najskuplji TV i zašto?
Ukoliko i vas zanimaju odgovori (barem radoznalosti radi), pročitajte u nastavku!

1. Najskuplji TV

najskuplji tv

Stuart Huges kompanija je kojoj se trebate obratiti ukoliko želite biti vlasnik najskupljeg TV-a na svijetu. ‘Stuart Huges’s PrestigeHD Supreme Rose Edition‘ puni je naziv TV uređaja, čiji je vanjski okvir izrađen od 28 kilograma 18karatnog zlata, te isti krase 72 okruglo rezana dijamanta, dok je međuprostor popunjen sa dragim kamenjem (točnije ametistom i sunčevim kamenom). Unutarnje ivice ekrana imaju naravno ručno ušivenu aligatorsku kožu.

Cijena: 2.250.000 $

2. Najskuplje slušalice

najskuplji

Focal Utopia by Tournaire puni je naziv trenutno najskupljih slušalica na svijetu! Radi se o pravim “rajf” slušalicama, koje su ukrašene 18 karatnim zlatom i sve skupa 6 karata dijamanata, od strane francuskog draguljara – Tournairea.

Zanimljivost je da standardne slušalice Focal Utopia po kvaliteti zvuka doista jesu jedne od najboljih na svijetu, tako da ne sumnjamo u kvalitetu zvuka kod ovih najskupljih, no ako vam kažemo da standardne koštaju oko 3900$, a cijenu ovih pročitajte red niže, možete sami vidjeti koliko zapravo plaćate “bling bling”!

Cijena: 100.000$ (sa stalkom za slušalice 110 000$)

3. Najskuplja tipkovnica

najskuplji

Najskuplja tipkovnica na svijetu dolazi nam iz Japana, a zove se Happy Hacking Keyboard Professional! Svaka tipka je ručno obrađena i posuta zlatnom prašinom!

Cijena: 4.240 $

4. Najskuplji tablet

najskuplji

Ako ste fan kompanije Stuart Huges, i želite posjedovati najskuplji tablet na svijetu (da, pogodili ste, iPad je), i imate milijune funti koji vam smetaju u džepu, prestanite tražiti jer našli smo vam tablet: iPad Gold History Edition!

Naime, radi se o iPadu čija je poleđina napravljena kompletno od 24-karatnog zlata, dok je Appleov logo, također načinjen u zlatu, inkrustiran s 12,5 karata čistih dijamanata (sve zajedno 53 komada). Samo zlata tu je negdje oko 2 kilograma! No to nije sve! Prednji okvir iPada ručno je izrađen od najstarijeg amolita na svijetu, koji potječe iz Kanade i star je preko 75 milijuna godina!

Čekajte, ima još! Dijelić bedrene kosti od 65 milijuna godina starog skeletona T-Rexa usitnjeno je i utisnuto u amolit, a home button je optočen s 8,5 karatnim dijamantom kojeg okružuje još 12 manjih dijamanata! Bolje požurite sa kupnjom, ima ih samo 2 komada!

Cijena: 5.000.000 funti!

5. Najskuplji smartphone

najskuplji

Tvorci ‘Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6‘, najskupljeg mobitela na svijetu, toliko su ljubazni da Vam uz mobitel besplatno naprave plan otplate!

Naravno, kućište je u potpunosti napravljeno od 18 karatnog zlata, no primjetili ste kako većina luksuznih i skupocjenih stvari s ove liste sadrži puno malih dijamanata. E pa ovaj mobitel ima samo jedan. I to 18 karatni, rozi.

Cijena: 95.000.000 $

P.s. Ako vam je ovaj malo preskup ili biste radije srebno kućište i plavi dijamant, onda je cijena prihvatljivijih 48.000.000 $.

6. Najskuplji smartwatch

Najskuplji smartwatch na svijetu je specijalno modificiran Appleov sat, nazvan Brikk Lux Watch Omni, koji dolazi u 18 karatnom zlatnom izdanju, sa gomilu 12 karatnih dijamanata koji krase okvir, gumbiće i remen. Remen je, da ne zaboravimo spomenuti, u potpunosti optočen dijamantima. Eh sad, koliko ćete ga platiti, dijelom ovisi i o debljini vaše ruke (veći remen = više dijamanata = veća cijena)!

Cijena: 109.995 – 114.995 $

7. Najskuplji laptop

najskuplji

Luvaglio slavi za najskuplji laptop na svijetu, a toliko košta jer ga doslovce možete u detalj individualizirati po svojim potrebama i željama! Možete izabrati materijal (zlato, srebro, koža), specifikacije i dizajn koji god želite! Ono što zapravo ovom laptopu toliko diže cijenu u nebesa nisu niti specifikacije niti materijali, već rijetki dijamant koji služi kao power button!

Cijena: 1.000.000 $

8. Najskuplji dron

najskuplji

EHang 184 službeno je najskuplji dron na svijetu, a mnogi će reći i najbolji! Evo zašto: podržava letenje od 23 minute (ok, to je nekakav prosjek za dronove), ali ide do 101 km/h, te može doseći visino do skoro 3 i pol km/nv!!! Također, može nositi težinu do 100 kg! Impresivno, zar ne?

Mislite da su ove specifikacije ludilo? Čekajte da vam kažemo kako ovaj dron ima kabinu koja je namijenjena upravo za vas! Tako je, možete se voziti u dronu!!!

Minus je što nije optočen dijamantima, ali je plus što košta manje od milijun dolara!

Cijena: 300.000 $

Sviđa vam se lista? Koji biste primjerak najviše željeli imati? Pišite u komentarima.

0 Komentara

  Napišite komentar

  Login

  Welcome! Login in to your account

  Remember meLost your password?

  Lost Password

  O nama Pišite nam Twitter Facebook