Samsung će staviti umjetnu inteligenciju u sve svoje uređaje do 2020. godine

Samsung je najavio novu strategiju za svoje proizvode, koja se temelji na umjetnoj inteligenciji. Što to znači i zašto je to važno pročitajte u nastavku.

Voditelj Samsungova istraživanja H.S. Kim je danas priopćio kako će svaki proizvod koji tvrtka napravi povezati s IoT oblakom te imati umjetnu inteligenciju do 2020. godine. Tvrtka je već ranije najavila da će poraditi na tome da povežu sve svoje uređaje s internetom do 2020. godine, te će na taj način stvarno učiniti sve uređaje “pametnima”. Ova promjena ukazuje da će svi proizvodi tvrtke Samsung uskoro imati AI (umjetnu inteligenciju) koja će imati sposobnost učenja.

Zašto je to važno?

Kim je izjavio kako će tvrtka sve pojednostavniti kako bi njihovi proizvodi koristili pristup jednim cloudu koji uključuje povezivanje, cloud i inteligenciju.

Tvrtka će se riješiti svog “Smart Home” i “Smart View” sustava kombinirajući sve pametne programe u novu aplikaciju “Smart Things” i to već ovog proljeća. Potrošači koji intenzivno ulažu u Samsungov ekosustav moći će sigurno upotrebljavati uređaje s glasovnom kontrolom ili autentifikacijom s jednim klikom, jer će se svi Samsung uređaji povezati jedni s drugima.

Prema Kimu: “Podižemo Bixby na sljedeću razinu. Do 2020. Svi Samsung uređaji ne samo da će biti IoT spremni, oni će također imati inteligenciju.”

Kada će doći do ovih promjena?

Nova aplikacija “Smart Things” predstavit će se ovog proljeća, no prema tvrtki, svaki uređaj koji dolazi bit će dio Smart ekosustava od samog početka.

0 Komentara

Napišite komentar

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password

O nama Pišite nam Twitter Facebook